Duyurular
Anasayfa » Genel » Yeni Kayıt Dönemi Duyurusu

Yeni Kayıt Dönemi Duyurusu

Güncelleme:

Kayıtlar devam ediyor, dersler salı günleri 19:00’da Yıldız Kampüs A Blok 401’de, Derse gelerek kayıt yaptırabilirsiniz.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da hem dağcılık disiplinine başarılı dağcılar kazandırmak hemde kendimize yeni tırmanış arkadaşları edinmek üzere, bu yılın yeni kayıt dönemi haberini girmekten mutluluk duyuyoruz.

Bu sene de YTÜ Yıldız ve Davutpaşa kampüslerinde açılacak olan kayıt masalarından veya 10 Ekim saat: 19:00’da  YTÜ Yıldız kampüsü C Blok konferans salonunda gerçekleştireceğimiz tanışma toplantısına gelerek kulüp hakkında ayrıntılı bilgiyi alabilir ve kayıt olabilirsiniz.

YTÜDAK twitter hesabına abone olup gelişmeleri oradan da takip edebilirsiniz.

http://twitter.com/Ytudak

Sıkça Sorulan Sorular:

Soru: Kulüp Eğitimlerine katılmak için Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencisi mi olmam gerekir?

Cevap: Hayır, bunun bizim için hiçbir önemi yok herhangi bir üniversite öğrencisi olman veya öğrenci olmaman bizim için önemli değil, dağcılık öğrenmek istiyor ve ilgi duyuyorsan seni aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Soru: Dersler Ne zaman, Nerede olacak?

Cevap: Derslerimiz Teorik ve Pratik olarak verilmektedir. Teorik eğitimler okulun bize gösterdiği sınıflarda, salı günleri saat 19:00′da verilir. Pratik eğitimler ise kabaca belli olan takvime göre verilmektedir. Ancak çoğunluğa göre bu tarihler değiştirilebilir. (Genelde haftasonu, Bayram tatillerinde gerçekleştirilir.)

Soru: Derslere devam zorunluluğu var mıdır?

Cevap: Teorik derslere %70 devam zorunluluğu vardır. Pratik eğitimlere ise iki pratik faaliyete üst üste katılmazsanız, bundan sonraki pratik eğitimlere alınmazsınız, ancak isterseniz teorik eğitimlere devam edebilirsiniz.

Soru: Eğitim ücretli midir?

Cevap: Burası öğrenci kulübüdür, herhangi bir eğitmenlik ücreti talep etmiyoruz, eğitim veren arkadaşlar bu işi gönüllü olarak yapmaktadır. Ancak okulun öngördüğü düşük bir kayıt ücreti vardır. Ayrıca bireysel alımı zor olan teknik malzemelerin bakımı ve yenilenmesi için dönemlik 20 TL olmak üzere iki adet aidat alınmaktadır. Bunun dışında faaliyete giderken araç kiranlandığı durumda yol parasını paylaşmaktayız.

İletişim:

Eş-Başkan: Sefa Börtücen
Tel: 0536 426 35 63
E-Posta:sefabortucen[at]gmail.com
.
Eş-Başkan: Hüseyin Erkek
Tel:
0554 943 27 48
E-Posta:
hseyinerkek[at]gmail.com
.
Taslak Program aşağıdaki gibidir:

Cevapla

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Vulnerability Scanner