Duyurular
Anasayfa » Genel » Reel Rock Film Tour 08

Reel Rock Film Tour 08

Bu yıl 8.si düzenlenen Reel Rock Film Gösterimi Toros Kamp Sponsorluğunda YTÜDAK / YDK & tirmanis.org işbirliği ile Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilecek!

22 Kasım 2013/Cuma, Saat 19.00-22.00 arasında YTÜDAK ( Yıldız Teknik Üniversitesi Dağcılık Kulübü) ev sahipliğinde Yıldız Teknik Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü, Oditoryum Büyük Salonda gerçekleştirilecek bu gösterime tüm tırmanış camiasi davetlidir.

 

  • Sensei, ünlü Japon kaya tırmanıcısı Yuji Hirayama’ nın şimdiye kadarki en zor projesini gerçekleştirmek için Amerikalı genç kısa kaya tırmanıcısı Daniel Woods ile Borneo’da bir araya gelmesinin hikayesi.

 

  • High Tension (Yüksek Gerilim) Everest’te dünyanın en güçlü iki alpinisti Ueli Steck ve Simone Moro’nun bir grup kızgın sherpa tarafından saldırıya uğraması üzerine gelişen, sherpaların, batılı tırmanıcıların, ve tur şirketlerinin taraf oldukları tartışmaların üzerine bir film.

 

  • Spice Girl, genelde erkeklerin hakim olduğu, sıkı etik kodları ve tehlikesi ile ünlenmiş İngiliz geleneksel tırmanış camiasında kendini göstermiş bir kadın tırmanıcının, Hazel Findlay’in hikayesi. Ingiltere’de E9 (son derece zor, son derece tehlikeli) derecesini tırmanmış ilk kadın olan Hazel, bu filmde Emily Harrington ile beraber Fas’ta Taghia Kanyonundaki duvarlar ile yüzleşiyor.

 

  • Stonemasters, Amerika ‘nın tırmanış dünyasının kalbi Yosemite’nin en önemli yılları olan erken dönemi ve bu yılların efsanevi tırmanıcıları üzerine bir belgesel.

Tırmanışla kalın.

tirmanis.org & YTÜDAK & YDK

 

( Facebook Davet Linki )

 

Organizasyonun Afişi:

1472729

Reel Rock 8 Trailer

 

 

 

Cevapla

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Vulnerability Scanner