Duyurular
Anasayfa » Genel » YTÜDAK Kaya Tırmanış Eğitimleri Başlıyor!

YTÜDAK Kaya Tırmanış Eğitimleri Başlıyor!

Yıldız Teknik Üniversitesi Dağcılık Kulübü(  YTÜDAK ) bahar döneminin gelmesiyle birlikte kaya tırmanış eğitimlerine başlıyor!

Tırmanış tutkusunu ve adrenalinini bizlerle paylaşmak/yaşamak isteyen herkesi Kaya Tırmanışı Dia Gösterimine bekliyoruz.

Dia gösterimine katılarak ya da 17 – 28 Şubat 2014 tarihleri arasında Yıldız Kampüsü ( A blok önü) &  Davutpaşa Kampüsü ( Yemekhane önü) ‘nde açılacak olan stantlarımıza gelerek bilgi alabilir / üye olabilirsiniz.

 

Dia Gösterimi:

 

  • 11 Mart 2014 /Salı , Yıldız Kampüsü 
             B-202 no’lu derslik,  19.00

 

  • 12 Mart 2014/Çarşamba , Davutpaşa Kampüsü 
             Elektrik Elektronik Fakültesi AB08 no’lu derslik,  16.00

 

Takipte Kalın!

 

İletişim:

Başkan: Berkcan Akbulut
Tel: 0533 656 92 92
E-Posta: berkcanakbulut[at]gmail.com

.

Başkan Yardımcısı: Göknil Ünal
Tel:
 0534 599 12 30
E-Posta: 
goknilunal[at]gmail.com
.

Sıkça Sorulan Sorular:

Soru: Kulüp Eğitimlerine katılmak için Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencisi mi olmam gerekir?

Cevap: Hayır, bunun bizim için hiçbir önemi yok herhangi bir üniversite öğrencisi olman veya öğrenci olmaman bizim için önemli değil, dağcılık öğrenmek istiyor ve ilgi duyuyorsan seni aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Soru: Dersler Ne zaman, Nerede olacak?

Cevap: Derslerimiz Teorik ve Pratik olarak verilmektedir. Teorik eğitimler okulun bize gösterdiği sınıflarda, salı günleri saat 19:00′da verilir. Pratik eğitimler ise kabaca belli olan takvime göre verilmektedir. Ancak çoğunluğa göre bu tarihler değiştirilebilir. (Genelde haftasonu, Bayram tatillerinde gerçekleştirilir.)

Soru: Derslere devam zorunluluğu var mıdır?

Cevap: Teorik derslere %70 devam zorunluluğu vardır. Pratik eğitimlere ise iki pratik faaliyete üst üste katılmazsanız, bundan sonraki pratik eğitimlere alınmazsınız, ancak isterseniz teorik eğitimlere devam edebilirsiniz.

Soru: Eğitim ücretli midir?

Cevap: Burası öğrenci kulübüdür, herhangi bir eğitmenlik ücreti talep etmiyoruz, eğitim veren arkadaşlar bu işi gönüllü olarak yapmaktadır. Ancak okulun öngördüğü düşük bir kayıt ücreti vardır. Ayrıca bireysel alımı zor olan teknik malzemelerin bakımı ve yenilenmesi için  dönemlik olarak yine düşük bir aidat alınmaktadır. Bunun dışında faaliyete giderken araç kiranlandığı durumda yol parasını paylaşmaktayız.

kaya2014

 

Cevapla

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Vulnerability Scanner