Duyurular
Anasayfa » Genel » YTÜDAK Kayıt Dönemi Başladı!

YTÜDAK Kayıt Dönemi Başladı!

Yıldız Teknik Üniversitesi Dağcılık Kulübü olarak Güz Dönemi’nin açılmasıyla beraber ‘Başlangıç Grubu’ eğitimlerinin başladığını duyurmaktan yine mutluyuz!
Dağcılık disiplinini, 1970’li yıllardan beri artan tecrübe ve birikimlere dayanarak oluşturulan ve gönüllülük esasıyla işleyen sistematik eğitimlerle öğrenmek istiyorsan, seni de aramıza bekliyoruz.

 

Salı günleri Yıldız, Çarşamba günleri Davutpaşa Kampüsü’nde yapılan teorik derslerimize gelerek 5 Kasım’a kadar kulübümüze kayıt olabilirsin.

 

Ders saatleri ve derslikler için;

 

Takipte Kalın!

 

Sıkça Sorulan Sorular:

Soru: Kulüp Eğitimlerine katılmak için Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencisi mi olmam gerekir?

Cevap: Hayır, bunun bizim için hiçbir önemi yok herhangi bir üniversite öğrencisi olman veya öğrenci olmaman bizim için önemli değil, dağcılık öğrenmek istiyor ve ilgi duyuyorsan seni aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Soru: Dersler Ne zaman, Nerede olacak?

Cevap: Derslerimiz Teorik ve Pratik olarak verilmektedir. Teorik eğitimler okulun bize gösterdiği sınıflarda, salı günleri saat 19:30′da Yıldız Kampüsünde, çarşamba günleri ise saat 16:00’da Davutpaşa Kampüsünde verilir. Pratik eğitimler ise kabaca belli olan takvime göre verilmektedir. Ancak çoğunluğa göre bu tarihler değiştirilebilir. (Genelde haftasonu, Bayram tatillerinde gerçekleştirilir.)

Soru: Derslere devam zorunluluğu var mıdır?

Cevap: Teorik derslere %70 devam zorunluluğu vardır. Pratik eğitimlere ise iki pratik faaliyete üst üste katılmazsanız, bundan sonraki pratik eğitimlere alınmazsınız, ancak isterseniz teorik eğitimlere devam edebilirsiniz.

Soru: Eğitim ücretli midir?

Cevap: Burası öğrenci kulübüdür, herhangi bir eğitmenlik ücreti talep etmiyoruz, eğitim veren arkadaşlar bu işi gönüllü olarak yapmaktadır. Ancak okulun öngördüğü düşük bir kayıt ücreti vardır. Ayrıca bireysel alımı zor olan teknik malzemelerin bakımı ve yenilenmesi için  dönemlik olarak yine düşük bir aidat alınmaktadır. Bunun dışında faaliyete giderken araç kiranlandığı durumda yol parasını paylaşmaktayız.

 

Bize Ulaşmak İçin:

İletişim Sorumlusu: Efkan Özer
Tel: 0 506 555 24 93

Başkan: Şükrü Sarı
Tel:
 0542 623 51 08
 

 

Cevapla

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Vulnerability Scanner