Duyurular
Anasayfa » Genel » YTÜDAK Yeni Kayıt Dönemi Başladı!
Zirvelerin özgürlüğünde buluşmaya ne dersin?

YTÜDAK Yeni Kayıt Dönemi Başladı!

“Yıldız Teknik Üniversitesi Dağcılık Kulübü” olarak yeni dönemin açılmasıyla beraber eğitimlerimizin başladığını duyurmaktan yine mutluyuz!

1970’li yıllardan bu yana artan bilgi birikimimiz ve tecrübemizle YTÜDAK olarak, ülkemizdeki dağcılık disiplinini geliştirmeyi ve bu alanda etkin bireyler yetiştirmeyi hedeflemekteyiz.
Tamamen gönüllülük prensibi ile işleyen sistematik eğitimlerimize katılmak istiyorsanız stantlarımıza veya tanışma toplantılarımıza gelerek kulübümüze üye olabilirsiniz.

Stantlarımız 21 Eylül Çarşamba gününden itibaren her iki kampüsümüzde de, 10 Ekim Pazartesi gününe kadar açık kalacaktır.

Yıldız Kampüsü*;
Yer: A Blok önü, Tonoz Meydanı

Davutpaşa Kampüsü*;
Yer: Ortabahçe
*Stantlarımız hafta içleri saat 09:00’dan 16:00’a kadar yukarıda belirtilen yerlerde kurulacaktır. Eğitimlerimiz hakkında bilgi almak,, kulübümüze üye olmak ve sorularınız için stantlarımıza gelmeniz yeterlidir.

Tanışma toplantılarımızın Facebook etkinlik sayfamıza ulaşmak için linke tıklayınız;
Facebook Event: https://www.facebook.com/events/1727949730801748/


Tarih: 11.10.2016 Salı Günü
Yer: Yıldız Kampüsü, B Blok 302 Amfisi
Saat: 19:00

Tarih: 12.10.2016 Çarşamba
Yer: Davutpaşa Kampüsü, Elektrik-Elektronik Fakültesi, C-018 Amfisi
Saat: 17:00

Bu yapılacak olan tanışma toplantılarımıza gelerek, kulübümüze üye olabilir, üyelerimizi ve geçmişten günümüze YTÜDAK’ı yakından tanıyabilirsiniz.

İletişim;
Her türlü kulüple ilgili sorunuz için bizimle iletişime geçebilirsiniz;
Efkan Özer: 0506 555 2493
Şükrü Sarı: 0542 623 51 08

www.ytudak.org
Instagram/ytudak
Twitter/ytudak
Facebook/ytudak

jpeg-afis-kadin-tirmanici

Eğitim programımız ise şu şekilde;

2016-2017 Eğitim Programımız

Başlangıç Grubu Eğitim Programı (2016-2017)

Sıkça sorulan sorular;

Kulüp Eğitimlerine katılmak için Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencisi mi olmam gerekir?
Hayır, bunun bizim için hiçbir önemi yok. Herhangi bir üniversitede öğrenci olabilirsin ya da öğrenci olmayabilirsin bizim için önemli değil. Dağcılık öğrenmek istiyor ve ilgi duyuyorsan seni aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Dersler ne zaman, nerede olacak?
Derslerimiz Teorik ve Pratik olarak verilmektedir. Eğitim programımızı detaylı bir şekilde inceleyebilirsin. Teorik eğitimler okulun bize gösterdiği sınıflarda, genel olarak Salı günleri saat 19:00′da Yıldız Kampüsü’nde, Çarşamba günleri ise saat 16:00’da Davutpaşa Kampüsü’nde verilir. Pratik eğitimler ise kabaca belli olan takvime göre verilmektedir. Ancak çoğunluğa göre bu tarihler değiştirilebilir. (Genelde hafta sonları, bayram tatilleri gibi çoğumuzun uygun olduğu zamanlarda gerçekleştirilir.)

Eğitimler ücretli midir?
Burası öğrenci kulübü, herhangi bir eğitmenlik ücreti talep etmiyoruz, eğitim veren arkadaşlarımız bu işi gönüllü olarak yapmakta. Ancak okulun öngördüğü düşük bir kayıt ücreti var. Ayrıca bireysel alımı zor olan teknik malzemelerin bakımı ve yenilenmesi için  dönemlik olarak yine düşük bir aidat alınmakta. Bunun dışında faaliyete giderken araç kiralandığı durumlarda yol parasını kendi aramızda paylaşmaktayız.

Derslere devam zorunluluğu var mıdır?
Teorik derslere %70 oranında devam zorunluluğu vardır. Pratik eğitimlere ise iki pratik faaliyete üst üste katılmazsanız, bundan sonraki pratik eğitimlere de katılamazsınız. Ancak isterseniz teorik eğitimlere devam edebilirsiniz.

jpeg-yavuz-sukru

 

Vulnerability Scanner